Aylakadamiz.com 3 Yaşında !!!

Bugün yola çıkışımızın 3.yılındayız . Tarifi imkansız duygular içerisindeyim yine . Ne söylenir ne yazılır bilemiyorum ama çok mutlu olduğum kesin .

 

Sitenin bel kemiği olan , hayatı ve yüreği paylaştığımız sevgili kadim dostum Crockett ‘ a , hiç bitmeyen alkollü gecelere , Islak sokaklara ,  sokak kedilerine , taksicilere ,  her ne kadar çok içtiğim için bana kızan annem’e , babam’a , güzel insan Sarı’ya , kardeşim Yüco’ ya , çok sevidiğim Ümo ‘ ya , Alki’ye ,  Gürsel ‘ e , Cevo’ ya , Fran(sı)z ‘a ,  Ciğerim’e , Halo dayıya , abidin abiye , ve siz değerli takipçilerimize . İyi ki varsınız …

  

Her zaman söylediğim gibi yazı yazmayı pek beceremem ama içimden gelen güzel şeyleri kaleme dökmeye çalışıyorum elimden geldiğince . Bugün bir doğum günü organizasyonu yapacaktık lakin kadim dost yollarda o olmadan olmaz büyük ihtimalle pazar gününe kalacak kutlamamız tüm dostlarım davetlidir .

  

Biz yaşadığımız sürece aylakadamiz.com hiç bitmeyecek  . Anılarımızı , isyanlarımızı , adaletsizlikleri , yenilikleri , sevgiyi , gülmeyi , ağlamayı , sevinçleri , hüzünleri ,  paylaşmaya devam edeceğiz .

 

İyi ki doğdun bebe , iyi ki varsın . Nice güzel yıllara , dostlarla birlikte …

BLACKHAWK

Comments are closed.