Anlamazsın tabii mal !

Çok önceden yani henüz her şey olmazdan önce “big bang” olmuş biliyoruz. Bilmediğimiz şey ise sanki büyük bir gürültüyle oluşan kainat ya da evren ya da uzay neyse işte o , ona , büyük işler devretmiş bilincimiz.  Big bang’in oluşum sürecinde hiç ses çıkmamış sessizce patlamış ! Patlama diyince hemen aklımıza gürültü çığlık ya da ambulans sesleri geliyor , gelir de. Olsun.

Tanrının oyun alanı haline gelen Afrika’dan başka bir park bilmiyorum ! Bilmediğim şeylerden birisi de hurilerin şarap dağıtıp dağıtmadıkları eğer öyle bir şey varsa

a)     birisi fena halde coşmuş

b)     ikisinden birini seçmelisin

c)      araftaki adama bu söylenir mi ?

d)     Hiçbiri. Aga huriler vardır. Öyle umuyoruz yani

İnsan biraz elini vicdanına koyar düşünür “biz neden olduk lan” diye. Annemize sarhoşken sulanan babamızın en salak spermlerinden de olabiliriz. Üstelik pornoların hepsinde su gibi içki içiliyor ! Üstelik biz de ata sporu olan bu “şerefe baba” ayinini Pavarotti’ye taş çıkaracak şekilde şakıyabiliyoruz.

Bazen her şey hiç istemediğimiz gibi olabilir. Bir ağaç bunu düşünmez balıkta ama “lan sana Allah beyin vermiş” bir düşün bakalım insan nasıl insan oldu ?

Sen mastürbasyona meyilli bir adam olabilirsin , o kız da senden artakalan zamanlarda başkasıyla birlikte oluyor olabilir , doğrudur da ! Ama insan işte bunlardan insan olmayı öğrenmedi mi , mastürbasyoncu lale ? Adam ol bırak elinden o hayvanlığı !

İlk yumruk anısına !

‘Papyrus’

Comments are closed.